Játékleírás – Élő Küldetések

ÉLŐ KÜLDETÉSEK - JÁTÉKLEÍRÁS

Mi a csuda az az Élő Küldetések?

Nagyképűség nélkül mondhatjuk, hogy az Élő Küldetések AZ ÉLET JÁTÉKA.

Olyan feladatokat kapsz email-ben, amelyet a való életben végezhetsz el.

Ha például kapsz egy feladatot email-ben, amely arról szól, hogy lepd meg magad valamivel, akkor TÉNYLEG meg kell venni azt a hatalmas fagyit, cuki bugyit vagy városi terepjárót. De ne ragadtassam el magam túlzottan, hiszen azzal is meglepheted magad, hogy alszol két órát ebéd után, hatalmas lusta pókként céltalan lógsz a hálón, vagy rendelsz magadnak egy családi pizzát palacsintával. Vagy iszol egy sört. Esetleg kettőt.

De minek tennéd meg,
amire a küldetés kér?

A válasz kétfelé is gyökerezik.
1. Mert a feladat jót tesz neked.
2. Mert élvezed.

A játék feladatai mindig előremutatók, segítők és fejlesztők. Csak akkor hajtsd őket végre, ha egyetértesz azokkal. És ha örömöt okoz neked.

Ha nem hiszed,
próbáld ki INGYEN.

Napi Küldetésgenerátor

Ez az ingyenes játék alapja. Minden hétköznap reggel egy véletlenszerűen kiválasztott küldetést ad neked. Minden reggel hatkor (ilyenkor fekszem le) elküldök neked egy emlékeztetőt a napi küldetésedről.
Minden küldetésnek van egy oldala, ahol bővebb leírást, némi magyarázatot találhatsz, és még hozzá is szólhatsz.

Lehet-e csalni?

Persze. Csak értelme nincsen.
Nem volna lehetséges, és nem is tudnánk, de legfőképpen nem is akarjuk ellenőrizni, hogy valóban teljesítettél-e egy küldetést. (Ettől még elmondhatod, ha szeretnéd.) Semmire sem mész a játékkal, ha csak a küldetéspontokat gyűjtöd, de a feladatokat nem teljesíted. 

Ennyi az egész.

Te jó ég, tényleg csak ennyi?
Nem, ennél azért kicsit több.

Van még egy csomó jó dolog, mert ez itt JÁTÉKOSÍTÁS a javából.

Küldetéssorozatok

A NAPI KÜLDETÉSEKEN TÚL...

A küldetéssorozatok legtöbbször 25, meghatározott témára épülő feladatot tartalmaznak, amelyeket sorban, egymás után teljesíthetsz.

Minden küldetésnek van egy minimális teljesítési ideje. Ez egy olyan idő, amely alatt reálisan végrehajtható az adott feladat. Ennél hamarabb is megoldható, de a következő küldetést csak a minimális idő eltelte után aktiválhatod.

Ha például a küldetésed, hogy igyál meg 2,5 liter vizet, akkor mondhatjuk, hogy ez egy nap alatt vállalható. De lehet, hogy épp nagyon lelkes vagy, sőt, nagyon szomjas is, ezért öt perc alatt bevedeled. Ebben az esetben, csak azért sem küldjük el az újabb küldetésed. Egy nap múlva viszont igen.

Maximális teljesítési idő NINCSEN. Ez azt jelenti, hogy a játékot játszhatod nyugiban is. Nem kell elkapkodni. Ha az egyik feladat kész, csak akkor kérsz újabbat.

A jelenleg elérhető csomagokról
ezen az oldalon tájékozódhatsz.

A küldetéssorozatokkal csak tudsz játszani, ha megvásárolod a hozzáférést.

További lehetőségek?

Lesz még számos, folyamatosan dolgozunk, de nem csak ezen, így csak szép nyugodtan játssz, nem kell sietned.
Ha szeretnél minél több új lehetőséget találni ebben az egyedülálló, izgalmas játékban, akkor támogass bennünket a küldetés csomagok vásárlásával.

Ha szeretnéd minden reggel (hétköznapokon) megkapni a Napi Küldetésről szóló emlékeztető levelet, akkor iratkozz fel.

Iratkozz fel a Napi Küldetésekre!