Visszajelzések

az Élő Küldetések játékosaitól


profile-pic

A küldetések elolvasása után tovább adtam az ismerőseimnek.

Kedves Tibor ! Szórakoztatóan tanulságos minden üzeneted . Küldetések teljesítése élvezetes élmény ,reggel ezzel kezdeni a napot öröm.Eddig is így éltem ,de megerősítettél . Tudatosabban,hasznosabban telnek a napjaim. Gondolataim szabadabbak. KÖSZÖNÖM !

MINDENKINEK ajánlom ezt a játékot!

A küldetések elolvasása után tovább adtam az ismerőseimnek . Mint a gyerekek a mesét , várták a minden napi feladataikat.

Buday Éva Nyugdíjas / pszichológus -- természetgyógyász
profile-pic

Kimozdított a küldetés bizonyos stagnálásokból.

Kimozdított a küldetés bizonyos stagnálásokból.

Mindenkinek ajánlom ezt a játékot, gyereknek, felnőttnek, nyugdíjasnak egyaránt. Nagyon jó, pozitív irányba történő formáló hatása van. Kimozdít a napi rutinból. Úgymond felráz.

Hamar Zsuzsanna irodavezető -egy személyben főnök és beosztott:)
profile-pic

Határozottan fejlődött a problémamegoldó képességem.

Határozottan fejlődött a problémamegoldó képességem. Több nézőpontból tudom vizsgálni a körülményeket.

Útkeresőknek ajánlom ezt a játékot!

Az Élő Küldetések segít elhagyni a hétköznapokat, érdekesebbé teszi az életet, új készségeket fedezhetünk fel általa.

Sanyi informatika, online marketing
profile-pic

Kitartást adott, hogy mindenképpen végigcsináljam és büszkeséget, hogy végig is csináltam.

Kitartást adott, hogy mindenképpen végigcsináljam és büszkeséget, hogy végig is csináltam.

Mindenkinek ajánlom ezt a játékot, aki szeretné látni, tudni, hogy mire képes, azaz hogy feladja-e hamar, halogatja-e a feladatait. Emellett számomra egy jó játék volt, izgalommal várni , hogy mi lesz "ma' a feladat.

Kiss Judit Informatikus
profile-pic

Vágj bele bátran!

Nagyon köszönöm Tibi! Ezermesterkedtem, rendszeresen olvastam (még mindig) több zöldséget ettem... Ez mind pozitívan befolyásolta eddigi életemet! Viszont a "nem halogatom tovább!" terén még van mit javítanom.

Fiatalnak ajánlom ezt a játékot, mert még könnyebben megy. Idősebbnek, még ha lassabban is tud haladni (magamról beszélek...) azért!!! Mindenkinek, mert csak javára válhat, jobbá tesznek a "feladatok", mert ugye az kell az Életben. A cél a küldetés!

Vágj bele bátran! Jó játék, de komoly változásokat, kalandot is átélhetsz!

Márti Személyügyes
profile-pic

A nagy "szürkeségben" újra lettek színek az életemben.

Régen halogatott dolgokra vettem rá magam. A nagy "szürkeségben" újra lettek színek az életemben.

Mindenkinek ajánlom ezt a programot. Aki elhatározta, hogy szórakozva akar változtatni az élete valamely területén. A játék szuper. Sok dologra képes rávilágítani, amelyek a mindennapi taposómalomban szinte észrevétlenek maradnak.

Szekeres Gábor vállalkozó
profile-pic

Sokkal sikeresebbnek érzem magam

Én nagyon komolyan vettem a feladatok végrehajtását, és így igazi örömöm telt benne. Egyes részeit szívesen újra megcsinálnám. Olyan, mint egy magamnak tett ígéret, amit betartok. Egyre több napi feladatomat így végzem el, sokkal sikeresebbnek érzem magam.

Mindenkinek szívesen ajánlanám. Egy gyakorlatias, igazi játék, amelynek nagyon sokféle haszna van a személyiségfejlesztésen túl is.

Margov tanár
profile-pic

Sokkal tudatosabban élek

Az Élő Küldetések hatására sokkal tudatosabban élek.

Ajánlom ezt a játékot annak, aki szeretné jobban megismerni önmagát, és hogy mit hozhat ki az életéből, mindennapjaiból. Szórakoztatóan izgalmas és játékos végigcsinálni.

Molnár Margit ápolónő
profile-pic

...a komfort-zónámat elhagyni nem is fáj annyira :)

Rájöttem, hogy a komfort-zónámat elhagyni nem is fáj annyira :)

Ajánlom mindenkinek, aki egy kis on- és off-line kalandra vágyik.

Szerintem tök jó móka, jó kis "feladatok", vannak könnyebb és nekiveselkedősebb napok :) Nekem nagyon tetszett, úúúgy vártam a leveleidet, Tibi! :)

Dia pultos
profile-pic

Jóleső érzést adott

Jóleső érzést adott, ha sikerült teljesíteni a küldetéseket.

Mindenkinek ajánlom ezt a játékot, amely szórakoztató, fejlesztő, és sikerélményt ad.

Zsoka nyugdíjas
profile-pic

Sikerült több éve halogatott elmaradásaimból jó néhányat felszámolni.

Egy nyugalmi helyzetből segített kimozdulnom. Olyan érzés volt, mintha valaki kézen fogott volna és megindít, hogy "gyere és csináld!" Mindezt kellemes és nem bántó módon. Sikerült több éve halogatott elmaradásaimból jó néhányat felszámolni. Ezek, már -ha nem is mindennap jutottak az eszembe,- de a háttérben nyomasztottak. Ezek megszüntetése sikerélményt és plusz energiát adtak , más feladatok megoldásához.

Többször előfordult, hogy az egyik feladat megoldása annyira fellelkesített, hogy felszámoltam az életemből egy másik "beragadt" dolgot is. És meglepődve tapasztaltam, hogy a következő küldetés pont egy ilyen feladat lett. Nekem nagyon tetszett az egész játék!

Ajánlom azoknak akik ki szeretnék mozdítani magukat a jelen állapotukból és ehhez egy kezdő lökést szeretnének és olyanoknak is akik csak egy jót szeretnének játszani, miközben jobban megismerik saját magukat.

Sokan nap-mint-nap tesznek dolgokat amiket már megszoktak és sokszor már azt sem tudják, hogy tulajdonképen miért is csinálják ezt, vagy azt. Ez a játék alkalmas arra, hogy kicsit kizökkentse az embert és felhívja a figyelmet arra, hogy nézze meg más szempontból is az életét. Nagyon érdekes dolgokat vehetünk észre, vagy tudatosíthatunk magunkban. És lesznek dolgok amiket talán elhagyunk és lesznek amiket sokkal jobban fogunk értékelni. Jó szórakozást kívánok a küldetésekhez!

Pali
profile-pic

Egy jól összeállított személyiségfejlesztő csomagot kaptam, amit esetleg máskor is alkalmazni tudok.

Számomra nem minden feladat volt újdonság. De jó volt így egy csokorban végigcsinálni a feladatokat. Meg kell, hogy valljam, van olyan feladat, ami újdonság volt és még várat magára az igazi kidolgozása...De ez csak az én lustaságom... Nekem tetszett, sok hasznos dolgot adott.

Szerintem nem létezik olyan ember aki ne profitálna belőle valamit... Vagy sok valamit :) Attól függ, milyen lelkiismeretesen csináljuk végig.

Igyekeztem időt szakítani minden feladat elvégzésére. Van amelyiket lehetett volna komfortzónámból kilépve jobban teljesíteni, de ami késik nem múlik. Egy jól összeállított személyiségfejlesztő csomagot kaptam, amit esetleg máskor is alkalmazni tudok. Én már foglalkozom saját magam fejlesztésével régóta, tehát sok feladat ismerős volt. Sokszor éppen számomra is aktuális feladatok voltak, mintha csak összebeszéltünk volna. :)

Ágnes Szociális gondozónő
profile-pic

Adott egy jó nagy lökést/lendületet nekem ez a 25 küldetés

Ami számomra hátborzongató volt (de sokat nevettem is rajta), hogy legalább 6-8 küldetés pontosan aznap/akkor érkezett, amikor épp azt csináltam, amire az aznapi küldetés kért/felszólított. Ennyit a szinkronicitásról, vagy arról, hogy ezek szerint jófelé lépkedek...

És bár már megkaptam a 25. küldetést is, és túl is vagyok rajta (szokás szerint épp azt csináltam, amire a küldetésben kértek :) , még nem végeztem az összessel, mert van, amit még nem tudtam megoldani - természetesen azokat, amikkel eddig sem boldogultam. (Az egyik ilyen gondom a halogatás, természetesen.) És még a Rejtett Küldetésekkel is bőven van dolgom.
Nekem az "írj 12 percen át" feladat volt egyrészt nagyon vicces (író vagyok), másrészt nagyon elgondolkodtató, mert amikor nekiláttam, fogalmam sem volt, miről fogok írni, aztán elég fura dolog és tapasztalat lett belőle, de végül hasznos is lett.
Azt már most érzem, hogy adott egy jó nagy lökést/lendületet nekem ez a 25 küldetés, átgondolni - és megtenni - dolgokat. Vagy hogy tényleg megpróbáljak odafigyelni a rossz szokásaimra, és felhagyni velük - többek között.
Szóval én egyrészt jól szórakoztam, másrészt még vannak megoldandó dolgaim, amiket valahogyan meg kell oldanom, és nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem ebben az egészben.
A levelek stílusát meg külön imádtam, feldobták a napomat, köszönöm, kedves Tibi!

Vitkolczi Ildikó
profile-pic

Ez egy játék és mégis nagyon komoly feladat.

Következetesebbé tesz. Leírtam füzetbe a tennivalót és akkor pipáltam ki, amikor tényleg megtettem, elintéztem. Máskor is szoktam feladat listát készíteni magamnak. Ez olyan volt mégis, mint egy házi feladat, vagy felelés mások előtt, valami "tét" volt benne, hogy ne okozzak csalódást :) Sokáig megmarad a küldetés-füzetem, és újból gondolhatom, csinálhatom feladataimat ennek köszönhetően.

Elsősorban azoknak ajánlom ezt a játékot, akik halogatók, aki "szétszórtak". Igazán mindenkinek szüksége van komoly feladatok megoldásához is játékra. Érdemes küldetésként kezelni egy-egy munkahelyi feladatot akkor is, ha bolti eladó valaki vagy villanyszerelő vagy irodavezető, esetleg igazgató. Otthoni tennivalók megoldására is sikeresen használtam.

Ez egy játék és mégis nagyon komoly feladat. Vannak tennivalóink otthon, családban, munkahelyen, amelyet el kell végeznünk mosolyogva, játszva, odafigyelve nap mint nap. Minden nap kicsit többet vállalva, előbbre gondolkodva, szétnézve, másokra is gondolva. Gratulálok, hogy létrehoztátok. Küldetés, tehát teljesíteni kellett/kell. Nevel úgy, hogy észre sem vesszük.

MÁRIA adminisztrátor
profile-pic

Elhatároztam, hogy komolyan veszem a játékot. Sok olyan feladattal találkoztam, melyek "fájó pontokat" találtak: vagyis régebben is szívesen megcsináltam volna őket, ha meglett volna a kellő motivációm. De ha már egyszer sikerrel teljesítettem, miért is ne folytatnám?

Annak ajánlom a játékot, aki szívesen változtatna, kellően akarja is a változásokat, csak hiányzik hozzá a közösség támogató ereje és az elkötelezettség.

A feladatok többsége olyan értéket "csempész" be a mindennapokba, amelyekért nagyon érdemes a kihívásokat újra meg újra teljesíteni. Hasznunkra lesz!

Pászty Mária
profile-pic

Ez egy olyan játék, ami mindenképpen hasznos lesz számodra!

Jobban rendszereztem a feladatokat, gyorsabban megvalósítottam a kitűzött célokat, mivel kevésbé halogattam. Örültem, ha a feladatok testhezállóak voltak, jobban elmélyültem a számomra új kérdések megismerésében.

Szerintem ez a játék mindenkinek hasznos, bármilyen szinten foglalkozik a feladatokkal. Változatosságot visz a mindennapokba, felhívja figyelmünket új, számunkra eddig ismeretlen dolgokra is. Röviden: a 9-99 éves korosztálynak ajánlott.

Ez egy olyan játék, ami mindenképpen hasznos lesz számodra! Nem csak szórakozás, hanem egyúttal új ismeretek szerzésére és fontos témákban való elmélyedésre is késztet.

Horváth Éva Mária nyugdíjas tanár, idegenvezető, utazási irodás és személyi bankár
profile-pic

Sok apró változást indított el az életemben...

Nagyon motiváló ez a játék. Interaktív, mert folyamatosan jönnek az újabb küldetések, és személyre szabható, mert akkor aktiválom a következő küldetést, ha már készen állok rá. Igyekeztem betartani az "egyszerre max. 3 aktív küldetés" szabályt, és úgy-ahogy sikerült is. Ez segített néha abban, hogy a 3 nyitott közül valamelyikkel kezdjek valamit. Igyekeztem minden küldetés után visszajelzést is írni, és nagyon jó ez a lehetőség, mert szeretnék én is valamit visszaadni abból a sok pozitív dologból, amit az Élő Küldetés sorozattól kaptam.

Sok apró változást indított el az életemben, mertem a magam érdeke mellett kiállni, amit eddig mindig csak halogattam... Köszönöm szépen a rengeteg munkát és odafigyelést az egész csapatnak, aki összerakta, koordinálta a Küldetéssorozatot. Ha pedig Te vagy egyedül, Tibi, akkor Neked is fergeteges tapsvihar, mert ez egy fantasztikus teljesítmény! :) Na jó, zárom soraimat! A lényeg, hogy minden küldetést élveztem végül. Még azokat is, amikhez "nem volt kedvem". Ott a leküzdés, a "túl vagyok rajta" megkönnyebbülés öröme volt az, amiért megérte megcsinálni! :D Várom a folytatást, addig is elmegyek a régen várt nyaralásomra! :)

Petrovszkiné Fekete Andrea