ÉLŐ KÜLDETÉSEK

Garantáltan a legszórakoztatóbb személyiségfejlesztő módszer.


​A mai nap VÉLEMÉNYE a játékról:

profile-pic
Ildikó

Hasznos, mert feladat DE nem kötelező, ezért megcsinálom. Véletlenszerű, amikor pont beleillik a napomba akkor picit sorsszerű, ha nem akkor kihívás. Mindenképpen jó játék, ami néha nem is játék.
Sokszor amikor nem volt kedvem kiléptem a komfortzónámból és jól tettem. Van olyan amin elgondolkoztam hogy tényleg feladat, pedig teljesen mindennapi dolog az életemben csak már észre sem veszem. Mindenkinek ajánlom ezt a játékot.

Nagyon jó így ahogy van, olyasmivel meg lehetne bolondítani hogy lehetne konkrétabb Pl. nem valakivel kell kedvesnek lenni hanem egy gyerekkel,időssel stb. vagy még nem is tudom nevekkel,foglalkozásokkal megvariálni

​A mai nap KÜLDETÉSE

No posts found.

Teljesítsd az első küldetésed. Aztán jön a következő. Olvass tovább...

Foglalkozz végre a saját életeddel, és teljesíts egy nagyszerű játékban véletlenszerűen választott feladatokat, amelyek mind a fejlődésedről szólnak. Ki fogsz nyílni, mint a nyári virág.

Születésünktől fogva játszunk, aztán, mire nagyok leszünk, a játék helyett már a túlélésre, vagy valami másra hajtunk. Egy idő után észrevesszük, hogy nem igazán arra ment az életünk, amelyre szerettük volna, és feltámad bennünk a vágy egy tartalmasabb, gazdagabb, vagy egyszerűen csak másabb jövő iránt.

Valahogy igy:

Bárcsak több időm volna! 
De jó lenne gazdagnak lenni.
Elegem van a magányból.
Ó, miért is nem mentem hozzá a Huffnágel Pistihez!

Sajnos azonban ez a vágy sosem bújik ki a kalickájából, mert mindig lesz fontosabb saját magadnál. Magadra sosem érsz rá, másoknak megteszel dolgokat. 

Ezer megoldás volna, mégsem teszünk semmit. Hogy ennek mi az oka, azt majd elmagyarázom egy másik​ weboldalon. Most jobbat tudok. A titok egyetlen szó: 

JÁTÉKOSÍTÁS

Képzelj el egy játékot, amelyben egy karaktert irányítasz.
Feladatokat kell teljesítened, és minden feladat végrehajtásáért tapasztalati pontokat kapsz. Ha nagyon tapasztalt vagy már, szintet is léphetsz.
Minél több szintet lépsz, annál több lehetőséged nyílik a játékban.
A kalandozásaid során néha aranypénzeket találhatsz. Ezekért a pénzekért később különleges dolgokat vásárolhat a karaktered.

Az Élő Küldetésekben pont ezeket a játékelemeket emeljük át  az életedbe.
A tapasztalati pontokat küldetéspontoknak neveztük el.
Az aranypénzeket kreditnek szólítjuk, és hallgatnak rá.
A szintlépések új lehetőségeket nyújtanak, és a krediteket elköltheted majd - de ezekről később adunk részletes híreket.

A játék elemei tehát megjelennek a valóságban, hiszen az Élő Küldetések valós, a mindennapokban végrehajtandó feladatokat adnak neked. Így a karakter, akit irányítasz, az valójában TE MAGAD vagy. 
Mivel pedig a játék csak javaslatokat ad neked, és mindig neked kell kiválasztani a konkrét cselekvést, ez azt jelenti, hogy valóban  irányítani fogod az életed. És kell ennél több?


Az első fázis: fogyassz egy véletlen feladatot a kávéd mellé -Napi Küldetések

INGYENES!

Minden reggel, hat órakor, szóval korán, amikor még mindenki alszik, aki teheti, elküldöm neked email-ben a napi küldetésedet. Hétvégén nem. Még nem.

Hogy a feladat könnyű lesz vagy nehéz, testhezálló vagy pattintanivaló, egészen komolyan mondom neked, hogy fogalmam sincs. ​

A feladatok legtöbbször irányt mutatnak, s az utat te magad választhatod ki. Így, miközben használod a fejedet, pont azt teszed majd, ami a saját belátásod szerint is ésszerű. Ezért is érhetsz el jelentős pozitív változást az életedben, miközben ezzel a játékkal szórakoztatod magad.

A feledatokat véletlen módon fogod megkapni.

Némelyik kulcs lesz a változáshoz.

Fejlődni fogsz, miközben jól érzed magad.


Miért érsz el változást? - A sikered titka. 

Legtöbbször azért nem cselekszünk, mert a motivációra várunk. "Vegyen már rá valaki, hogy megmozduljak!" 

Nos, vannak módszerek, amelyekkel biztosítható a motiváció az életedben, néhány a módszerek közül varázslat a szavakkal vagy a képekkel, a többi teljesen logikus következtetésekre épülő stratégia.

A Napi küldetésekhez szükséges motiváció már most is ott van benned. Ha nem érzed a szívedben, keresd a farzsebedben. Valahol ott kell lennie a fésű mellett.

Ha esetleg. ne adj Isten, és tényleg ez az utolsó eset, nem találnád a motivációt magadnál, pedig már a zoknis fiókot is kipakoltad, egy percig se aggódj.  (Jó, egy percig aggódhatsz, csak hogy végül jobban örülj.) 
Nem lesz szükséged motivációra. Hiszen ez csak egy játék. 

25 küldetés. Ha be mered vállalni...

25 küldetés: Összehoz titeket

Mit szólnál, ha kapnál egy előre megírt, gondosan összeválogatott, 25 kihívásból álló sorozatot? 

A 25-ös küldetéscsomagok pontosan erről szólnak. Komoly változásra készülj az életedben, ha egy ilyen csomagot bevállalsz. De azért nem kell tőle megijedni. Hiszen ez csak egy játék.

Jelenleg összesen 107 küldetést érhetsz el 4 teljes és egy kiegészítő küldetéscsomagban.

  • Az alapcsomag (25 általános személyiségfejlesztő​ feladat)
  • Rejtett küldetések (Kiegészítő az alapcsomaghoz. 7 db gonoszul eldugott célkitűző feladat.)
  • A 2. csomag (Az alapcsomag folytatása, 25 küldetés.)
  • Párkapcsoló (25 párkapcsolati feladat pároknak)
  • Gyerekjáték (25, szülőknek szóló küldetés a gyerekükkel kapcsolatban)

Rengeteg küldetésünk van. A fejlődési lehetőségek száma korlátlan.

Találkozhatsz könnyed, akár vicces feladatokkal is. Például: "Egyél csokit". 
De nem jó ez a példa, mert az egyik legfontosabb küldetés.
Mindenesetre vannak olyan feladatok, amelyekre nem kell túl nagy energiát fordítanod, elegendő a figyelmedet ráhelyezni arra, amit kaptál.

A küldetéssorozatok azonban többnyire nagyobb feladatot adnak.
Például ha azt kapod, hogy győzd le egy félelmed, nem biztos, hogy mellényzsebből rántod ki a megoldást. Vagy ha a feladat az, hogy menj ki a természetbe, az sem biztos, hogy pikk-pakk menni fog.

De nem is kell. A napi küldetések pörgése után a küldetéssorozatok folyamatos, nyugodt fejlődést biztosítanak az életedben,

Egy ilyen csomag végigjátszására hat heted van. Hamarabb is befejezheted, ha akarod. ​

Akik már játszottak:

profile-pic
Buday Éva Nyugdíjas / pszichológus -- természetgyógyász

A küldetések elolvasása után tovább adtam az ismerőseimnek.

Kedves Tibor ! Szórakoztatóan tanulságos minden üzeneted . Küldetések teljesítése élvezetes élmény ,reggel ezzel kezdeni a napot öröm.Eddig is így éltem ,de megerősítettél . Tudatosabban,hasznosabban telnek a napjaim. Gondolataim szabadabbak. KÖSZÖNÖM !

MINDENKINEK ajánlom ezt a játékot!

A küldetések elolvasása után tovább adtam az ismerőseimnek . Mint a gyerekek a mesét , várták a minden napi feladataikat.

profile-pic
Hamar Zsuzsanna irodavezető -egy személyben főnök és beosztott:)

Kimozdított a küldetés bizonyos stagnálásokból.

Kimozdított a küldetés bizonyos stagnálásokból.

Mindenkinek ajánlom ezt a játékot, gyereknek, felnőttnek, nyugdíjasnak egyaránt. Nagyon jó, pozitív irányba történő formáló hatása van. Kimozdít a napi rutinból. Úgymond felráz.

profile-pic
Sanyi informatika, online marketing

Határozottan fejlődött a problémamegoldó képességem.

Határozottan fejlődött a problémamegoldó képességem. Több nézőpontból tudom vizsgálni a körülményeket.

Útkeresőknek ajánlom ezt a játékot!

Az Élő Küldetések segít elhagyni a hétköznapokat, érdekesebbé teszi az életet, új készségeket fedezhetünk fel általa.

profile-pic
Oláh Rita adminisztrátor

A második küldetéscsomag sokkal jobban tetszett mint az első. Úgy érzem nagyobb hatása van az életemre. Sok olyan dolog történt ennek kapcsán velem, ami egyébként nem lett volna. Lehet sz is, hogy azért lett ez jobb, mert jobban csináltam meg a feladatokat.

profile-pic
Gurmai Gergely Társasjáték fejlesztő

Szuper feladatok

Szuper feladatok, az élet különböző területeiről! Kíváncsian szoktam várni a következő feladatot, és gyakran vagy vállveregetés a vége, hogy tök jó, hogy ezt már csinálom, vagy hopp, de jó ötlet, csináljuk :)

A legjobb kezdés

Az ALAPCSOMAG

25 általános személyiségfejlesztő küldetés


Kiegészítő csomag:

Rejtett Küldetések

7 extra küldetés

téma:
CÉLKITŰZÉS

A hét darab célkitűző feladat elgondolkodtat, utat kerestet veled, és ha mindet teljesíteni akarod, akkor el is kell indulnod az úton.

Ez a kiegészítő csomag az Alapcsomaggal párhuzamosan játszható. Ha megtalálod.


A folytatás

Újabb 25 küldetés

Az alapcsomag után játszható

Ismét 25 általános személyiségfejlesztő feladatot kell végrehajtanod. A küldetések között találhatsz majd teljesen újakat, és lesz néhány olyan, amely az előző csomagból ismerős lehet, viszont annak egy nehezebb változata.


Új csomag:

Figyelem!

A küldetések NEM A GYEREKEDNEK szólnak, csak NEKED.
Kizárólag a te döntésed lehet, hogy milyen módon ápolod a kapcsolatot a gyermekeddel.
A küldetések csupán mutatnak egy irányt, s te döntöd el, melyik úton indulj el.


Kinek való ez a csomag és hogyan teszi jobbá a kapcsolatodat?

Ez a küldetéssorozat kifejezetten olyan PÁROKNAK lett összeállítva, akik szeretnének JAVÍTANI  a kapcsolatukon, vagy szeretnék azt GAZDAGABBÁ tenni.

A küldetések az együtt töltött, MINŐSÉGI IDŐT és a KOMMUNIKÁCIÓT helyezik a fókuszba.

Ezt a csomagot akkor is választhatod, ha most is NAGYON JÓ A PÁRKAPCSOLATOD. Ebben az esetben tekintsétek a küldetéseket egy remek közös programnak. Nagyon fogjátok élvezni!


Ha neked ez most nem alkalmas

Ha nem alkalmas neked most ez a játék, az teljesen érthető, természetesen vannak fontosabb dolgok az életben, mint egy élő személyiségfejlesztő játék. Ha azonban így volna, nem gondolom, hogy eljutottál volna ide, az oldal legaljára, hogy még ezt is elolvasd. Épp ezért érdemes elgondolkodni azon, hogy MIÉRT nem alkalmas. 

Ha például alkalmas VOLNA, de sajnos nincs erre a játékra időd, akkor nézd meg, hogy mi az, amire van.
Ha a mindennapos tevékenységeid között van olyan, ami a saját fejlődésedről szól, önmagadról, nem pedig más emberekről, és jól érzed magad a bőrödben - akkor ez egy nagyon testhezálló játék neked, élvezni fogod, ha kipróbálod. Megéri rászánni az időt.
Ha mindennapos teendőid csak másokról szólnak, akkor mégiscsak szakíts időt erre a játékra. Jót fog tenni.

Ha nincs KEDVED játszani, az nem baj, de nézd meg, hogy MIHEZ van általában kedved.
Ha jó dolgokat csinálsz, jól érzed magad a bőrödben, akkor a játékot nem szükséges játszanod - viszont izgalmasabb, ha mégis játszol.
Ha semmi jót nem csinálsz, és nem is különösebben érzed jól magad, hát, akkor a kedvet sok mindenhez maga a a játék fogja meghozni neked.

Ha félsz a nyilvánosságtól, egyszerűen PRIVÁT MÓDBAN játszol. A játékban csak az nyilvános, amit te megosztasz róla. A játék leveleit is választott játékosnévvel küldjük el neked. Minden anyag a postafiókodban landol, semmi sem nyilvános.

Minden egyes küldetésnek van azonban egy oldala, amelyen minden játékosnak lehetősége van hozzászólni. A közös párbeszéd megsokszorozza a játék erejét. Vagyis ha komolyan veszed a változást, a játékot, akkor érdemes megosztanod pár eredményed. Hatalmas adag motiváció árad az emberi kapcsolatokból, amelyek a megosztások kapcsán fakadnak. 


Ez az oldal csak az alapvető információkat tartalmazza. A játékot folyamatosan fejlesztjük, figyeld a hírlevelet! Ha nem kapsz, akkor egyszerűen iratkozz fel a napi küldetés generátor leveleire itt.